Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

 
 

aanbod

Vaardigheid is wat je kunt,
Motivatie bepaalt wat je doet,
Houding hoe goed je dat doet.

Echter groei en ontwikkeling is een natuurlijk proces; er zijn geen shortcuts of quick-fixes. Waar in deze continue veranderende tijd persoonlijk leiderschap wordt gevraagd, is het belangrijk om duurzaam te ontwikkelen. Voor mij betekent dit, naast het aanleren van vaardigheden en gedrag, dat het ook belangrijk is stil te staan bij, reflecteren op en doorvoelen van belemmerende patronen. Dat vraagt geduld en herhaling. Borging in de praktijk is voor mij daarbij essentieel. In de vorm van coaching-on-the-job en/of vervolgsessies. En het maakt mij niet uit of dat training, coaching, of werkconferentie heet. Klik op onderstaande foto's voor meer informatie hierover.

Ik ben werkzaam binnen profit- & not-for-profit organisaties.

neem Contact op

Training

Vanuit dit uitgangspunt geef ik ervaringsgerichte en impactvolle in-company trainingen op het gebied van diverse aspecten.

Lees verder

Coaching

"Coaching is wat mij betreft hét middel om dichter bij jezelf te komen, het beste uit jezelf te halen en dat vorm te geven."

Lees verder

Werkconferentie

Bij elkaar komen is een begin, bij elkaar blijven is vooruitgang en met elkaar samenwerken is succes.

Lees verder

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren