Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

 
 

REFERENTIES

Wat ik terugkrijg van opdrachtgevers is dat ik snap hoe het werkt binnen organisaties. Dat ze het fijn vinden dat ze bij een en dezelfde persoon terecht kunnen voor de intake, het programma, de uitvoering en de evaluatie. En dat ze blij zijn met het resultaat...

Terugkerende reacties van deelnemers op mijn trainingen:

“Enthousiast”
“Betrokken”
“Vraagt goed door”
“Direct en positief kritisch”
“Veel ruimte voor interactie”
“Concrete situaties die herkenbaar en leerzaam zijn”
“Weet waarover ze het heeft”
“Geeft handvatten waar je ook wat mee kunt”
“Duidelijke en goede opbouw”
“Training is voorbij gevlogen”

Voor meer en uitgebreidere ervaringen en effecten, bekijk referenties per categorie.

TRAINING

●"Belangrijk voor mij was dat Lucille veel tijd en energie heeft gestoken in de voorbereiding, zodat zij wist wat er speelde binnen het team en waar de serieuze problemen van dat moment lagen. Dit heeft een allesbepalend effect gehad op het verloop van de dagen. Daarnaast heeft ze een groot inlevingsvermogen en weet ze een sfeer te creëren waarin mensen een bepaalde mate van veiligheid ervaren, zodat zij bereid zijn zaken en emoties te delen met anderen die anders onbesproken zouden blijven. Lucille onderbreekt daar waar nodig en leidt mensen op een prettige wijze terug naar de kern van de zaak, door ze bewust te maken van hun gedrag en laat vervolgens voldoende ruimte om te reageren. De wijze waarop ze theoretische kennis overbrengt, afwisselt met voorbeelden uit de praktijk en ruimte laat voor het groepsgebeuren, zorgt ervoor dat mijn team de hele tijd geïnteresseerd bleef".

●"In verschillende opdrachten met haar heb ik gemerkt dat ze het talent heeft om zaken helder te verwoorden. Dit doet ze door  aan te voelen, zich in te leven, goed te luisteren en vooral door door te vragen en te toetsen. Ze is ook uitnodigend en nieuwsgierig naar belevenissen en opvattingen van anderen. Daarnaast is ze klant- & servicegericht. Lucille komt over als een stevige persoonlijkheid, die ruimte geeft aan een ander, m.i. een prima combinatie".

●"Lucille weet enthousiast een verhaal over te brengen en neemt de mensen mee. Heeft snel in de gaten hoe de dingen werken én heeft mensenkennis. Is kritisch naar zichzelf en vormt zich snel een beeld van wat er speelt. Haar kracht vind ik dat ze een bepaalde manier heeft van prikkelen waarbij mensen zich ook op hun gemak voelen. Haar aanpak zou ik voorwaarde-scheppend willen noemen. Het effect van de training op mijn mensen is dat ze opener, directer en begripvoller naar elkaar zijn geworden. Ze lopen met meer zelfvertrouwen over de afdeling, hebben meer betrokkenheid naar elkaar en de organisatie. Ze gaan er weer met z'n allen voor, zijn bewust van zichzelf als visitekaartje en zijn verantwoordelijker".

COACHING

●“Het inzicht tijdens mijn coaching dat gedragsverandering met het herstructureren van mijn gedachten had te maken, heeft bij mij het nodige losgemaakt. Vooral het effect dat mijn gedachten en emoties hebben op mijn lichaam was zeer verhelderend. Ik ben er inmiddels van overtuigd dat daar voor mij de kern zit. Ik zal er wel naar moeten handelen met de opgedane kennis en ervaringen in het achterhoofd. Erg fijn aan de benadering van Lucille is dat de wensen die ik had aangedragen, ook in actie werden omgezet (op pad houden, niet afdwalen). Ik heb gemerkt dat positief denken ervoor zorgt dat ik meer energie heb. Ik kan meer hebben, en heb ook meer energie voor anderen. Tegelijkertijd heeft mijn omgeving opgemerkt dat ik nu meer in staat ben om mijn grens aan te geven”. - Robert, werkzaam in beveiliging

●“Lucille kan goed luisteren, houdt spiegels voor waardoor mensen hun eigen inzichten ervaren, voelt aan wat mensen nodig hebben, maar wel zodanig dat mensen er zelf achter komen. Bovendien ga je energieker weg!” - Mirjam, werkzaam in evenementen

●“Ben in contact gekomen met een ander deel van mij. Lucille directe manier van benadering bevalt me wel, lekker duidelijk! Ik sta mijzelf nu meer ruimte toe, durf meer emoties toe te laten. Maar ik ben er nog niet, en dat is ook oké. Ik heb geleerd om eerst de verbinding met mijzelf te maken alvorens ik antwoord geef op wat er van me wordt gevraagd. En ik weet wat me te doen staat om me beter te kunnen ontspannen”. - Shanna, werkzaam in bankensector

●“Ik heb de coachingssessies met Lucille als erg positief en bijzonder ervaren. De manier van aanvliegen spreekt mij aan. In plaats van psychologie, liet ze mij achter mijn eigen antwoorden komen door de vragen die ze mij stelde, en die ze me liet doorvoelen. Ik heb inzicht, rust, en vertrouwen gekregen. Daarnaast heb ik gemerkt dat wanneer ik in contact ben met mijzelf, ik de antwoorden wel weet. Er is ook meer zelfacceptatie. De continue stroom aan gedachten doen mij de das om. Bovendien heb ik het gevoel dat ik volwassener ben geworden en meer met beide benen op de grond sta. De uitdaging is om dat door te zetten”. - Jeroen, werkzaam in de bankensector           

●“Al vanaf het begin voelde ik me welkom, maar nog niet helemaal op mijn gemak. Maar dat kwam door mijn eigen spanning en emoties. Wat ik tijdens de sessies erg prettig vond is dat ik het gevoel kreeg dat ze echt naar me luisterde en de tijd voor mij nam. Ik kreeg de tijd en ruimte om mijn verhaal, zonder onderbroken te worden, te vertellen. Hierdoor voelde ik me serieus genomen en gezien door Lucille. Dit schept voor mij een band en vertrouwen. Ik ben me bewust geworden van de rol die ik binnen ons gezin heb ingenomen en hoe die van invloed is geweest op de keuzes in mijn leven. Het voelde als een bevrijding om daar afscheid van te nemen. Ze heeft me geholpen om dichter bij mezelf te komen en ik heb ervaren hoe belangrijk het voor mij is om goed mijn lijf te blijven voelen in contact met een ander. En dat emoties niet vast hoeven te blijven zitten, maar juist in beweging gebracht kunnen worden door de juiste aandacht en focus". - Arthur, werkzaam in jongerenwerk

WERKCONFERENTIE

Evaluaties: 

“Moet mijn beeld in positieve zin bijstellen”
“Dit soort dagen mogen wel vaker (2 x per jaar). Voor nu was het voldoende, heb mijn hart kunnen luchten, prettig om te horen wat anderen denken”
“Fijn om te horen waar werkgever naar toe wil en om met elkaar knelpunten te benoemen en zelf met oplossingen te mogen komen”
“Heb het idee dat er nu echt naar ons wordt geluisterd, voel me gewaardeerd. En ik krijg de indruk dat er nu wel wat mee gaat gebeuren”
“Verbazingwekkend wat e.e.a. kan losmaken (meer betrokkenheid van collega’s dan ik had gedacht)”
“Goed om nu al met collega’s van andere locatie kennis te maken en om meer inzicht te krijgen in elkaars problematiek. Leuk en prettig dat neuzen zelfde richting staan”
“Heb nieuwe energie en enthousiasme gekregen. Krijg er zin in”
“Er werd hard gewerkt aan het ontstaan van een goed lopende afdeling: leuk! Samen staan we sterk”
“Op een leuke manier andere collega’s leren kennen, inzicht in elkaars werkprocessen, heb nu vertrouwen in de toekomstige samenwerking”
“Positieve energie. Openheid, eerlijkheid en respect. Gezelligheid en gekkigheid. Leerzaam, wijzer en helder”
“Gezellige dag gehad en leuk om verschillen en overeenkomsten te bespreken, het andere team te leren kennen”
Inspirerend, leuk & gezellig, informatief, leuke nieuwe inzichten, heeft wat duidelijkheid gegeven over de toekomst
“Minder verschillen dan gedacht. Veel positieve overeenkomsten”
“Energie, vooruitgang, helderheid. Veel enthousiasme om samen op te gaan bouwen”
“Fijn om het hele team gezien te hebben, zodat je weet wie er aan de andere kant zit, schept vertrouwen”
“Nuttige dag, gezellige collega’s. Positief gevoel aan over gehouden. Kennis uitwisselen”
“Veel van geleerd, wijzer geworden. Nog veel te doen/verbeteren, maar komt goed. Positief gevoel aan over gehouden”
“Ik zie twee groepen die graag één zijn, enthousiasme. Bereidheid tot helpen. Ook onrust en angst, maar vooral samen willen werken. Gebruik je hulpbronnen. Voor herhaling vatbaar”

 
 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren