Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

 
 
 

Wie ben ik

Door wat ik als kind waarnam en als gevolg daarvan bedacht dat er van mij werd verlangd, ging ik me, om me staande te houden, op de buitenwereld richten. De eerste woorden die ik in de box schijn te hebben uitgesproken waren “zelf doen”, ongetwijfeld wilde ik de omgeving niet tot last zijn. Mijn opvoeding was er vooral op gericht om mij zelfstandig- en onafhankelijkheid bij te brengen. Dat heeft mij veel opgeleverd én ver gebracht. Totdat ik tot het besef kwam dat ik een deel van mij had verwaarloosd, omdat ik mijn bestaansrecht had ontleend aan wat ik deed en niet aan wie ik was. In de daarop volgende zoektocht naar mijzelf, die er nog steeds bleek te zijn ;-) kwam ik meer in mijn kracht, voelde ik me vrijer, meer verbonden en ging ik meer mijn potentieel leven. Wat niet wegneemt dat ik soms nog wel eens door een situatie van mijn stuk word gebracht. Alleen sta ik nu sneller én sterker op.

Mijn familie, vrienden, opdrachtgevers/deelnemers én het Leven zelf zijn daarbij mijn inspiratiebronnen. Vanzelfsprekend gun ik het iedereen om zich zijn/haar potentieel te her-inneren en daarvoor te gaan staan. Het is mijn overtuiging dat er zoveel meer in ons zit en ik zie het als mijn missie/passie om eenieder, die daar voor openstaat en daar verantwoordelijkheid voor wil nemen, daarmee in contact te brengen en de beste versie van zichzelf te worden.

Dat doe ik op een persoonlijke en directe manier, graag met humor en met veel ruimte om zelf achter eigen antwoorden te komen. Ik bestook deelnemers/coachees met liefdevolle en soms irritante vragen, houd spiegels voor, haal incongruentie eruit. En met een rotsvast vertrouwen in mensen! Ik wil graag verbinden én resultaat behalen.

Ik woon met mijn hond en kat in Amsterdam met schitterend uitzicht over het IJ. Heb een nieuwsgierigheid naar de magie van het leven, en hou verder van reizen, wandelen en nieuwe ervaringen opdoen.

Meer dan 16 jaar ben ik werkzaam geweest bij verschillende organisaties in de rol van (key) account manager, manager telemarketing, consultant en trainer/coach voordat ik in 2004 voor mezelf startte.

Het was een voorrecht om het trainingsvak te leren bij mijn laatste werkgever in loondienst. Door gedegen opleidingen bij Het Europees Instituut (onderdeel de Baak), Shu’em en het Atma Instituut heb ik me kunnen bekwamen in coaching. Naast kennis, vaardigheden en methodieken kreeg ik het persoonlijke proces er gratis bij!

Daarnaast investeer ik jaarlijks in mijn eigen ontwikkeling middels workshops, cursussen en retraites, omdat ik geloof in een leven lang leren. En ik word zelf ook gecoacht.

Daar waar ontwikkeling en professionalisering van menselijk potentieel ertoe doet, kom ik het beste tot mijn recht!

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren